Ansøgningsfrist: Løbende

Den kommercielle projektpulje

Formålet med denne pulje er at støtte projekter og kommercielle tiltag, der er målrettet musikforlagsbranchen og gavner sangskrivere bredt. Bemærk, at projektet skal forhåndsgodkendes af Musikforlæggernes sekretariat til at kunne søges via denne pulje. Se mere under ’Ansøgningsfrist’.

Organisationer og enkeltpersoner, der søger til markedsorienterede initiativer og projekter, der gavner musikforlagsbranchen og sangskrivere bredt.

Markedsorienterede initiativer og projekter, som f.eks. større musikeksportprojekter, arrangementer på festivals- og messer, podcasts om musikforlag og sangskrivere, branche uddannelsesforløb, branche workshops og lign.

Udførlig projektbeskrivelse og budget

Puljen har løbende ansøgningsfrist, men før der ansøges, skal projektet godkendes af Musikforlæggernes sekretariat til ansøgning via denne pulje. Beskrivelse af projektet og budget sendes til hanne@musikforlaeggerne.dk

Ansøgningen behandles af Musikforlæggernes bestyrelse på et kommende bestyrelsesmøde.

Du kan forvente svar på din ansøgning senest to måneder efter indsendelsen.

Du kan ikke modtage støtte til samme projekt fra flere puljer under Koda Kultur. Dette gælder i henhold til vores regulativ punkt 6.d Find regulativet her.

Det betyder, at hvis du fx søger til udgivelse, kan du kun modtage støtte en gang til dit udgivelsesprojekt. Altså kan du ikke modtage støtte til udgivelse fra både udgivelsespuljen, vækstlagspuljen og forlagspuljen. Du vil derimod godt kunne modtage støtte til andre processer af det samme projekt fra andre puljer. Hvis du fx har fået støtte til udgivelsen, så kan du godt søge støtte til næste fase af dit projekt fx til markedsføring af udgivelsen fra PR-puljerne.

Vi har puljer, der understøtter de forskellige processer, som dit projekt kan gå igennem. Processerne kan – ud fra en overordnet betragtning – opdeles i:

  • Skabe (ide, afklaring, skrive)
  • Forbedre/udvikle (coaching, camps, uddannelse)
  • Udgive (indspille, mixe, mastrer)
  • ’Formidle’ (PR/markedsføring, koncertproduktion, messer og udstillinger)

Har du spørgsmål vedrørende Den kommercielle pulje kan du rette henvendelse til Hanne Christensen på mail hanne@musikforlaeggerne.dk

Har du tekniske spørgsmål kan du rette henvendelse til Koda, kodakultur@koda.dk