Ansøgningsfrist: 10. november 2022 kl. 23:59

Søg Legat

Elitepuljen

Denne pulje er målrettet den professionelle elite, hvis produktionsvilkår og -omkostninger er markant højere, men hvor projektet har mulighed for at øge dansk rettighedsindtægt og -eksport markant til gavn for det danske marked generelt. Målet med puljen er bl.a. også at fastholde rettigheder inden for dansk økonomi.

Du kan søge puljen, hvis du er medlem af Koda som autor. Du skal minimum have tjent 150.000 kr. i Kodaindtægt i løbet af de sidste 3. år. Hvis du ikke har den Kodaindkomst endnu, skal du kunne dokumentere at være del af et projekt rettet mod et større kommercielt marked i Danmark og meget gerne mod det internationale marked med en udgivelse på vej eller allerede ude.  

En autor kan give fuldmagt til at fx et pladeselskab eller manager søger på vegne af en.

I din ansøgning skal du kunne dokumentere at der er et momentum for dit projekt, hvor du med dine samarbejdspartnere, vil kunne udvide dit marked markant med det rigtige økonomiske skub fra denne pulje.

Du skal kunne dokumentere at være del af et projekt, som er rettet mod et større kommercielt marked i Danmark og/eller meget gerne mod det internationale marked.   

  • Der skal være bekræftet samarbejdspartnere. Samarbejdspartnere oplistes i ansøgningen. 
  • Projektet skal gennemføres senest et år efter tildelingen af støtten. 
  • Du kan ikke søge om fuld finansiering. 

Du kan ikke søge til generelle driftsomkostninger

Næste frist er 10. november 2022 kl. 23:59

Puljen uddeler legater på mellem 50.000-200.000 kr. Puljen er på i alt 1 million kroner. Puljen kan søges én gang om året.

Midlerne uddeles af et udvalg bestående af:

Luisa L Rolander, A&R GL Music
Lene Dissing, sangskriver Startone Music
Jonas Jeberg, producer

Legatmedlemmerne kan ikke selv søge puljen og følger DPA’s fortroligheds- og habilitetspolitik i behandlingen af ansøgningerne.

Har du spørgsmål til puljen kan du rette henvendelse til DPA, dpa@dpa.org

Har du tekniske spørgsmål kan du rette henvendelse til Koda, kodakultur@koda.dk